!
!

COMFORT

!
Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

ORIENTATIE LICHT

Oriƫntatielicht

Even voelen om te zien. Brillen bewaarplaats voorzien van lampje en bewegingsmelder van Fysic. Met de FC50 vind u gemakkelijk uw bril, lenzen, medicijnen of glas water in het donker.

12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

SPREKENDE KLOK

Sprekende klok

Nederlandse stem meldt de exacte tijd

Geeft ieder uur automatisch een melding

Groot en duidelijk display

 

12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

PERSOONLIJK ALARM

Persoonlijk Alarm

De Fysic FA-01 is een persoonsalarm met een zeer luid alarmsignaal (105dB). Het persoonsalarm wordt geactiveerd door aan het koortje te trekken. Door het compacte formaat is de FA-01 gemakkelijk mee te nemen.

12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

PORTOFOON SET FR26

Portofoon FR26

De Alecto FR-26 is ideaal voor het gratis onderling communiceren over een afstand tot wel 7 kilometer. Zoals alle Alecto portofoons maakt ook de FR-26 gebruik van de PMR446 standaard en kan dus gebruikt worden in combinatie met alle andere portofoons die ook van deze standaard zijn voorzien. De extra stevige portofoons zijn uitermate geschikt voor het gebruik op bouwlocaties, maar zijn natuurlijk ook prima geschikt voor onderweg of op vakantie. Dankzij de meegeleverde oplaadbare batterijen en de intelligente oplader heb je met de Alecto FR-26 nooit last van het wisselen van batterijen. Plaats simpel de portofoon op de basis en de batterijen worden opgeladen. Eenmaal opgeladen kun je tot 3 uur onafgebroken zenden. 12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

PORTOFOON SET FR38+

Portofoon FR38+

De Alecto FR-38+ is ideaal voor het gratis onderling communiceren over een afstand tot wel 5 kilometer. Zoals alle Alecto portofoons maakt ook de FR-38+ gebruik van de PMR446 standaard en kan dus gebruikt worden in combinatie met alle andere portofoons die ook van deze standaard zijn voorzien. De portofoons zijn ideaal voor op vakantie, bijvoorbeeld wintersport, en bijvoorbeeld wanneer je met twee of meerdere auto's onderweg bent. Dankzij de accu's en de intelligente oplader heb je met de Alecto FR-38+ nooit last van het wisselen van batterijen. Plaats simpel de portofoon op de basis en de accu wordt opgeladen. Met een opgeladen accu heb je tot 3 uur onafgebroken zendtijd. 12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

PORTOFOON SET FR66

Portofoon FR66

De Alecto FR-66 is ideaal voor het gratis onderling communiceren over een afstand tot wel 7 kilometer. Zoals alle Alecto portofoons maakt ook de FR-66 gebruik van de PMR446 standaard en kan dus gebruikt worden in combinatie met alle andere portofoons die ook van deze standaard zijn voorzien. De extra stevige portofoons zijn uitermate geschikt voor het gebruik op bouwlocaties, maar zijn natuurlijk ook prima geschikt voor onderweg of op vakantie. De set wordt geleverd in een luxe aluminium koffer met diverse accessoires voor beide portofoons zoals een schoudermicrofoon, headset, nekkoord en riemclip. Dankzij de accu's en de intelligente oplader heb je met de Alecto FR-66 nooit last van het wisselen van batterijen. Plaats simpel de portofoon op de basis en de accu wordt opgeladen. Met een opgeladen accu heb je tot 2 uur onafgebroken zendtijd. 12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

WEERSTATION WS1150

WS-1150

De WS-1150 is een draadloos weerstation met een buitensensor en alarmklok in 1. De WS-1150 is voorzien van een thermometer die de laagste en hoogste gemeten temperatuur en luchtvochtigheid weergeeft. Het display geeft meerdere waarden tegelijk weer.

 

12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

WEERSTATION WS1800

WS-1800

De WS-1800 is een draadloos weerstation met buitensensor. De WS-1800 is voorzien van een thermometer die de max./min. waarde meet. Met of zonder paraplu de deur uit? Je ziet het met de weers-voorspelling door middel van duidelijke en makkelijke symbolen. Dit alles wordt weergegeven op een groot verlicht kleurendisplay.    

 

12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

ENERGIE METER

Energie meter

LCD display voor weergave verbruiksgegevens en klok
Met mogelijkheid om een dag- en nachttarief in te voeren
Kindveilig stopcontact

 

12 maanden garantie

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen

SCHAKELKLOK ANALOOG

Schakelklok analoog

Als u elke dag andere schakeltijden nodig hebt, is de elektromechanische weekschakelklok uw beste keuze. De gewenste schakeltijden kunnen gebruiksvriendelijk worden ingesteld bij de zwarte stuurpennen van de klokschijf. Continu gebruik via schakelaar mogelijk.

12 maanden garantie